Noskaidroti labākie tehnikuma pavāri

Konkursa fināla tēma bija pastas ēdieni. Drosmīgākie gatavoja paši savu pastu, citi to pasniedza ar dažādām piedevām un mērcēm.


Vērtēta tika radošā pieeja, ideja un oriģinalitāte, gatavošanas sarežģītība, ēdiena garša, konsistence, temperatūra, kā arī svarīgi - pasniegšana un prezentācija. 12 topošo pavāru konkurencē, stingrās žūrijas vērtējumā, šoreiz kā labākie tika atzīti:


1.vieta Keita Čaika (1.kurss) – “Piparmētru pasta ar vistu saldkrējuma mērcē”

2.vieta Sandija Sekste (1.kurss) – “Avokado un pesto pasta”

3.vieta Jānis Enģelis (3.kurss) – “Lazanja (ģimenes recepte)”


Talantīgi un spējīgi pavāri, kuriem tehnikumā ir visas iespējas attīstīties un sasniegt augstus mērķus!


Konkursa noslēgumā, protams, labāko godināšana un kopīga pašceptu gardumu baudīšana! Paldies visiem dalībniekiem par izdomas bagātajiem un gardajiem ēdieniem!



Archive